Cand copilul tau e fericit, iti salta sufletul de bucurie!

Disney Channel lanseaza in 2 octombrie orele 17  “O poveste incalcita ” pentru fanii din Romania ai lui Rapunzel si Gheorghe Papagheorghe.

La scoala de blogging organizata de Parenting Pr si al lor minunat concept Digital Parents Talks, sambata aceasta, am avut posibilitatea sa vin si cu copilul. Ana si Lavinia, organizatoarele, s-au gandit si la copiii nostrii si au pus la cale un workshop cu diorame pentru ei in colaborare cu Disney Chanel si Learning Hub reprezentat aici de insasi fondatoarea, doamna cu flori Lucia Radu-Simota. Sub indrumarea ei, copiii nostrii au fost fascinati de minunata lume a lui Rapunzel si  împreună cu echipa Disney Channel au creeat acest workshop educativ.

Noua aventura a lui Rapunzel suna cam asa, citez din comunicatul celor de la Disney:

 “Noua serie de animație ne-o prezintă pe Rapunzel care încearcă
să se obișnuiască cu părinții ei, regatul pe care îl conduce și oamenii din Corona.
Spiritul ei neînfrânt și curiozitatea firească despre lume o determină să realizeze că are multe de învățat înainte de a-și accepta cu adevărat destinul regal. Rapunzel amână momentan coroana și căsătoria în pregătire pentru a porni în căutarea unor aventuri epice, spre exasperarea regelui care trebuie să accepte că fiica lui este acum o tânără independentă. O vor însoți pe Rapunzel în călătoria ei personajele: Gheorghe Papagheorghe, amicul ei îndrăzneț, cameleonul Pascal, calul serios, Maximus, gașca de tâlhari de la Rățusca Drăgăstoasă și un nou personaj, Cassandra, o slujnică puternică, care devine confidenta lui Rapunzel
.”

-Mami, mami vino sa vezi ce de lucruri frumoase ne-a aratat doamna cu flori! Uite mami, l-am creat pe Maximus, si uite si pe Pascal cameleonul, uite mami cat de frumos e aici!…

Imi spunea Rihanna la pauza, cand m-am dus pe furis sa ii fac cateva poze: “mami nu imi faci tu poze, a venit o doamna cu bucle si un aparat mare profesionist si ne-a tot facut poze, uite, hai sa iti arat un turn. Trebuie sa iti imaginezi ca este a lui Rapunzel!”

Cu un zambet larg Rihanna a fost entuziasmata de toate activitatile pe care Doamna cu flori le-a oranduit pentru ei impreuna cu cei de la Disney. A facut cunostinta, cam timid ce-i drept, cu ceilalti copii, s-au jucat,au creeat, s-au uitat la cateva episoade cu Rapunzel puse la dispozitie si prin amabilitatea celor de la Disney si au plecat spre casa cu o multime de cadouri! Nici bine nu ne-am urcat in masina ca Rihanna ma intreaba: Mami mergem la lansare, da? Mami o sa vina si doamna cu flori si ceilalti copii? Mami, ma mai iei la Scoala asta de blogging?

Eu: Da mami, mergem! Fericirea ta este si a mea si daca invatam impreuna vom face lucruri marete, ca Rapunzel!

Rihanna: Te iubesc mami!

Eu: Si eu te iubesc fetita mea!

Rihanna: sunt fericita, asa sa stii!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.