Elena Santos

 

Cine sunt?

Eu sunt Elena, specialist în soluții smart de organizare a casei și grădinii cu o cariera fructuoasă în industria hotelieră de peste 19 ani.

Sunt mămică de 3 copii minunați de 8,14,19 ani, preocupată de starea de bine a familiei, a  casei și a mediului înconjurător.

Sunt soția unui bărbat extraordinar, cu bune și mai puțin bune ca și mine de altfel.

De la General Manager de hotel de lux acum, sunt General Managerul căminului meu, doar că…eu ordon si cam tot eu execut 🙂

Cu ce mă ocup?

Sunt creator de conținut simplu și util despre casă și grădină atât pe blog cât și la Tv unde vorbesc despre:

  • Organizarea casei,
  • DiY reinterpretare creativă,
  • Curățenie,
  • Grădinarit 
  • Bucătărit.

Mă bucur să împart cu voi din universul nostru, despre cum planific timpul, cum îmi organizez casa, cum meșteresc și reinterpretez creativ diverse, cum gătesc, decorez, cum îmi plantez propriile legume pentru ca familia mea să se dezvolte sănătos și armonios. Iar atunci când pot creez campanii pentru ajutorarea semenilor în nevoie.

Vă invit așadar să îmi fiți alături și sigur veți găsi sfaturi simple și utile pentru căminul vostru.

Nu, nu sunt perfectă, nu le știu eu chiar pe toate, dar… cine le știe?!

Găsiți în paginile acestui blog idei, trucuri și sfaturi ajutătoare din experiența mea pentru a vă transforma și voi casa din haos într-un cămin organizat și primitor, cu buget redus și efect wow.

Mă mai găsiți și pe Facebook, Instagram, pe canalele de YouTube si TikTok cu același nume „Elena Santos home&garden” unde, pas cu pas, vă arăt cum fac eu să am un cămin fericit!

Spor și energie!

Helenita