01

Inainte de a deveni mamica, la 24 de ani, imi doream excursii exotice, bijuterii si haine care mai de care mai la moda crezand ca voi fi sau voi parea valoroasa. Big mistake!  Mamici tinere luati aminte!

Acum sunt mamica de trei si ce mi-am dorit cu adevarat de acest Craciun, hmm, nu unul ci 5 cadouri da 5! Uite lista mea catre Mos Craciun:

1.Liniste!! Daaa iubesc momentele de liniste, alea cateva, in care mintea mea i-a o pauza. Moment Zen de 5 minute. Stie careva cum se ambaleaza? Vine la cutie? E cumva din piata fabricata in China sau de la vreo firma celebra? de fapt…who cares (ce-mi pasa)!! Vreau cadou liniste! …si la dublu daca se poate!

Nu intelegeti gresit, imi iubesc copiii, iubesc cand canta prin casa, cand se alearga, chiar cand se cearta si urla unul la celalat din diverse nimicuri, de exeplu: mami, Rihanna nu si-a facut ordine, mami de ce Sarah are voie xxx si eu nu am, de ce Aless are, face, poate si eu nu, apoi incep toti mami,  mami , mami, mami, mami, mami, mami, mami, mami de 1000 de ori pe zi. Ii ador. Serios!

images

2. Somn! O daaa! Imi doresc sa dorm cel putin 7 ore legate. Cateodata regret momentele cand, in copilarie, mama ma trimitea la pranz sa dorm sau seara cat mai devreme. Parca o aud: dormi copila, cand o sa cresti nu mai ai timp sa dormi lin si fara griji!

A, si cele 7 ore legate de somn le doresc in fiecare zi! Am zis!

tired-mom

3.Rabdare! Un borcan, nu cu miere ci cu rabdare! de fapt sa fie… un butoi, sau 10 butoaie nu ma supar!

descarcare

4+5.Aspirator de scos grijile si vinovatiile din cap! De foarte multe ori mi-am pus intrebari: oare sunt o mama buna? Oare educ si cresc copii corect? Oare mama mea(bunica) a avut si ea griji si stari de vinovatie? Oare o fi bine copilul la scoala? Oare ii dau suficienta atentie? O fi bine in excursie? Oare l-am imbracat bine? O fi mancat? Daca nu aplic mereu cu fata cea mica din tipul de educatie Woldorf sau Maria Montessori inseamna ca nu sunt o mama buna? Dar azi am gatit bine? Oare copiilor si sotului le va placea? Oare, dupa ce am nascut 3 copii, mai arat bine? griji, griji, griji!

Draga Mos Craciun: multumesc! multumesc ca de acest Craciun am primit primele cadouri din lista! Da’ restu’….unde sunt???

 

untitled

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.