Hei, hei, hei!

Am ajuns la cea de-a patra săptămână a provocării #hugmyhome.

Deja se vede o îmbunătățire. Avem timp suficient la dispozitie, șapte zile, timp în care putem debarasa din camera copiilor următoarele:

  • 5 cărti de povești
  • 5 jocuri
  • 5 plușuri
  • 10 jucărioare sparte, rupte sau nepotrivite

Cărți de povești de care copilul s-a plictisit și le poti dona, cărți care sunt deteriorate sau copilul a crescut și nu mai sunt potrivite vârstei.

 Jocuri pot fi puzzle descompletate sau jocuri ce nu se mai potrivesc varstei.Noi nu avem atât de multe încât să  ne putem debarasa însâ am completat la plușuri.

Plusuri. Avem foarte multe, de toate mărimile. Nu doar copiilor le plac ci și mie.Provocarea o aplic aici alegând 5 plușuri ale copiilor și 5 din plușurile mele care sigur vor bucura alți copii.

Simplu și eficient. Ideal este să debarasați cănd nu este copilul prin preajmă.

Săptămâna viitoare începe calupul doi de 4 săptămâni în care voi organiza mai eficient tot ceea ce am debarasat în calupul unu de 4 săptămâni.

Uite aici si video în care arăt cum am făcut eu. Bine, nu am atât de multe ca la canadieni de unde am preluat provocarea dar am selectat și mi-a ieșit!

Hug my Home challenge este despre cum poți ordona, debarasa, organiza și curăța casa simplu și rapid, este despre cum înveți să te iubești apoi cum să iubești ceea ce ai. Este despre timp și ceea ce facem pentru a ne fi destul.

Tu cum te organizezi? Cum iți organizezi casa? Cum îți organizezi timpul?

Dacă și tu îți iubesti casa la fel de mult cum mi-o iubesc și eu, dacă – Hug my home– ți se pare un proiect bun de aplicat și la tine în casă, te invit să mi te alături aici sau pe Facebook si YouTube.

Spor și energieee…

 

1 COMMENT

  1. Inca de la inceput eu am impus o regula – puzzle, lego, culori, pictura etc se scot din cutie doar daca cele folosite anterior au fost puse inapoi in cutie. Am un fix pe spatiul de joaca. Daca vrei sa te joci joaca-te pe toata masuta, nu doar pe un colt printre alte jucarii. A nu se intelege ca la mine in casa este armata. Dimpotriva. Regula de mai sus a fost impusa treptat. Imi doresc sa devina o obisnuinta, nu o obligatie.

    Depozitarea in cutii ne permite sa le rotim cu usurinta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.