18741819_293134027812727_1230111140_n

Mi-am facut blogg si vlogg sa ma provoc ca pot, sa ma motivez. Mi-am facut blogg sa pot trece cu usurinta prin provocarile unei zile pline de mami de trei, cu toate atributiunile la pachet, stiti voi, alea mai, de mamica casnica ce nu prea face nimic in afara de: lectii, gatit, spalat, curatat, calcat, doftoricit, bodygard, psiholog, sofer, bla bla bla si bla bla!

Buuuun!

Mi-am zis: ba, or mai fi si altele ca mine care o mai i-au pe aratura si simt ca mai au un pic si clacheaza, hai sa imi creez o comunitate sa ne sustinem reciproc si daca postez eu mai des poate asa ma motivez (mai de rusine, mai de obligatie) sa fac un fresh delicios, sa mai fac o ciorba altfel, mai un Montesorii cu aia mica, mai plantez o rosie, mai curat o pata de carioca de pe pereti si uite asa am descoperit pe youtube cum se face un blogg.

Si l-am facut, bloggul, asta de unde scriu acum, apoi am cercetat pe facebook si doctor google cu ce se mananca bloggingul si am dat frate de o comunitate, pfoai de mine ce comunitate: DIGITAL PARENTS TALKS!

Sunt aici, ma nene ma , niste oameni extraordinari! Am fost azi la primul meu eveniment gazduit de comunitate(eventul era la editia a saptea) si asa de bine m-am simtit exact ca un copil cand primeste o jucarie noua si parintii il ajuta cu instructiunile!(in poza de mai jos sunt cea cu selfi-ul, smecherie nu?)

18741533_293134067812723_180744940_n

Asa ceva rar mi-a fost dat sa intalnesc, eu o neica nimeni in blogging dar cu dorinta mare de a invata m-am intalnit cu bloggeri care mai de care mai faimosi si nu aveau fitze in cap! Niste oameni normali cu intentii frumoase de a ajuta, de a creste frumos impreuna! Nu mi-a venit sa cred cat ajutor am primit si incurajari sa continui ce am inceput!

Mare lucru domne, mare lucru!

Ei si cum sa nu multumesc eu acum oamenilor astia care mi-au facut atata bine, pai nu asa e frumos? I-a, sa va iau pe rand:

Multumesc tare, tare mult pentru sugestii, incurajari si lamuriri intregului grup Digital Parents Talks dar in mod special lui: Ana Nicolescu, Lavinia Pavel, Cristina Ologeanu, Robert Diaconeasa, Sofia Frunza, Mihaela Nita, Matei Psatta!

Asa cevaaaa! Va pupa mama! Muah!

7 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.