Debarasarea dormitorului în 5 pași

În prima săptămână, m-am  ocupat de dormitor/dormitoare. Toată săptamâna am căutat să îmi eliberez camerele, dulapurile, sertarele, comoda, noptierele, de ceea ce NU îmi produce bucurie la prima vedere! Am urmat pașii fix ca în poza de mai jos, în 30 de minute!

Provocarea aceasta Hug My Home (original Hug Your Home) nu am inventat-o eu însă mi-a plăcut, am testa-o și o împart cu voi! Este o provocare ideală atât pentru cei ce lucrează full time cât si pentru cei ce lucrează sau nu de acasă. Dacă o urmați, lăsați-mi un comentariu despre cum merge treaba aici sau pe grupul de Facebook Organizeaza.Economiseste.Traieste.

Să fiu sinceră, în dormitoarele fetelor a durat un pic mai mult de 30 minute dar, având o săptămână pentru această provocare am reușit să termin la timp.

Am programat telefonul la 30 de minute apoi camera de filmat și m-am pus pe -declutter- adicătelea debarasat dormitorul, sifonierul, noptierele și comoda de chestii în plus. Aveam o lene în mine maximă, deh e început de an, după vacanță (ah stai mamele nu au vacanță) dar m-am motivat, într-un final, știind că ce nu pot rezolva azi fac mâine. 7 zile am avut timp suficient.

Am început așa

  1. Șifonier
  2. dulap
  3. noptiere
  4. comoda de sub Tv.(televizorul nu are ce căuta în dormitor dar, compromisul cu soțul a câștigat o perioadă)
  5. Sub pat/pe șifoier

Uite cum am făcut:

arhiva personala
Before

Arhiva personala

 

 

Săptămâna următoare va urma bucătăria. Să vezi distracție printre cratițe, tigăi, farfurii ciobite și căni!

Hai să avem spor și multă energieee…

Dacă și voi sunteți în căutare de soluții de organizare și curățire a casei în tihnă, nu ezitați să intrați și pe celelalte categorii ale acestui blog.

Vă îmbrățișez, cu drag!

Mă mai puteți găsi pe YouTube(Acasa cu Mami) si pe Instagram la Acasa_cu_mami unde va invit să vă abonați pentru a fi la curent cu ceea ce postez!

Elena

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.