Cum am “meșterit” noi un panou organizator, cu plută și accesorii marine, pe bani puțini?Simplu, foarte simplu!

Marea și eu avem o conexiune aparte.

Cred că într-o altă viață am fost comandant de vapor sau sirenă că prea iubesc apa.

Adevarul.ro
Sursa

Nu de putine ori mi s-a întâmplat ca atunci când merg în marile magazine cu zone de Home&Garden să mă atragă tot ce are temă marină, nautică sau chiar pietricele în culoarea apei azurii.

Pentru că iubim reciclarea creativă, artcraft-ul și activitătile recreative ce ne țin departe de tehnologie, zilele trecute ne-am invitat prietenii să ni se alăture.

Ne-am organizat o petrecere de grădină pe cinste!

După multe peripeții cu aprinderea grătarului și pregătitul peștelui despre care povestesc în curând pe canalul meu de Youtube, am lăsat desertul mai pe seară și ne-am apucat de meșterit.

Pentru acest atelier de meșterit, am avut nevoie de:

  • rame tablou (noi le avem de la Jysk de vreo 3 ani)
  • pistol de lipit
  • accesorii marine la set (Jumbo, far, colac salvare, pescarus, melci)
  • pietricele albe, bleu, bleumarin si foi de plută tot de la Jumbo
  • scoici adunate de pe plajă și unele primite de la prieteni care știu cât de mult ador tot ce este legat de mare.( Mulțumesc Claudia)
  • vopsea acrilică Lidl ( noi o aveam rămasă de la alte workshop-uri)
  • muzică și voie bună

 

Toți cei care au participat la atelier au fost foarte entuziasmati de la copil la adult.

Iulia, fiica Danei(Creatoarea conceptului Juxi Maxic precum și a Minutului de Mindfulness) a fost atât de bucuroasă încât s-a decis să își facă un canal de Youtube cu mici artcraft-uri făcute de ea din lucruri reciclabile.

Cum spuneam în emisiunea Danei, Părinți la puterea Q #Puterea exemplului. Noi, prin ceea ce facem și nu ce spunem, suntem inspirație și primele exemple pentru copiii nostri.

Sunt sigură că și tu ai în casă obiecte ce pot fi reciclate în mod creativ și poți să le dai o nouă utilizare. Dacă nu ai inspirație sunt surse pe YouTube sau Pinterest.

 

Dacă îți plac postările mele despre Casă și Grădină, adică despre Organizare, Grădinărit, Curățenie, Bucătăreală și cămin în general, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului meu Acasa cu Mami.

Mă  mai găsești pe YouTube cu același nume Acasa_cu_mami  sau ElenaSantos_Home pe Instagram dar și în grupul despre organizare, economisire și timp liber, grup unde poți găsi soluții smart adaptate fiecărui stil.

Spor și energieee…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.