1 iunie, esti startul meu! Distractia mea incepe de ziua lor, ziua copiilor!

Acasa Cu Mami evolueaza frumos! Exact in urma cu aproximativ un an, am participat la prima mea intalnire Digital Parents Talks, organizata de ParentingPR, intalnire educativa  a parintilor bloggeri. Atunci am luat decizia sa devin un brand, sa ma organizez si sa evoluez. Pe 27 mai 2017 mi-am cumparat domeniul…www.acasacumami.ro

Parenting PR

Azi dupa un an, voi avea primul meu  workshop oficial de Reciclare Creativa in cadrul evenimentului organizat de ziua copiilor de Centrul Comercial Drumul Taberelor.

Centrul Auchan devine Centrul Comercial Drumul Taberelor si de 1-2 iunie a pregătit un program plin de activităţi creative și distractive dedicate intregii familii, pentru a sărbători copiii de azi și de ieri, impreună! Va astept sa imi fiti alaturi  pe data de 2 iunie de la ora 11-11.45 sa reciclam creativ, diverse obiecte de prin casa vor avea o viata noua. Multumesc pentru sansa ParentingPR.

Cel mai iubit radio pentru copii, Itsy Bitsy organizeaza Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera 2018.

De 1 Iunie, Radio Itsy Bity invita toti copiii si parintii,  la cea mai mare sarbatoare a zilei nationale a copiilor ! Anul acesta au creat un program care umple parcul Al Ioan Cuza cu tot ce isi poate dori un copil de ziua lui.🙂     

Abia astept  sa sarbatorim,cu drag si bucurie,12 ore de distractie impreuna la cea mai importanta zi a anului pentru copii.

Copiii pot intra in direct la radio toata ziua din studioul mobil din parc. Va fi tare distractiv si pentru ei si pentru ascultatori 🙂

Pe scena din parc vor urca trupe pentru copii prestigioase: Voltaj Academy alături de Călin Goia, Grupul Vocal Liliput, Grupul vocal BimBam, Arpeggio Music School, Trupa Blană Bombă, Contrapunct. Trupele de actori de la Teatrul Țăndărică, Teatrul Ion Creangă și Opera Comică pentru Copii. Magicienii Cristina Strecopîtov și Bogdan Muntean.

Dansatorii de la Five Gym – Street Dance Kids, Trouble Dance Company și Victoria Dance Studio. Vor face concursuri cu premii și se vor distra cu copiii pe scenă chiar eroii lor preferați: Itsy, Bitsy şi SuperZăpă.Toate incepanad cu ora 10 dimineata.

La ora 12 alaturi de Dina Bento, voi fi invitata Anei Nicolescu aka Mamica Urbana si vom vorbi despre cum ne regasim feminitatea dupa ce am nascut. Cum ne organizam timpul si cum economisim astfel incat sa avem momentul nostru de… feminitate.

La ora 15.00 si 18.00 va astept la Cel mai mare PicniCool alaturi de Robert Diaconeasa ala DaddyCool sa facem fapte bune pentru copii de la Asociatia Edulier..  Aceasta asociatie se ocupa de copiii cu dificultați de invațare avand afecțiuni precum dislexia, disgrafia și discalculia.Robertino iti multumesc.

Dupa atata distractie rezarva un timp si mergi si la Bookfest pana pe 3 iunie. Un om educat este un om invatat.Da-i copilului o carte si i-ai asigurat bogatia pe viata. Unde? la Romexpo pavilionul2.

Uite programul:

  • Vineri, 1 iunie, ora 15:00: lectura-atelier din cartea „Citeste-i iepurașului tau”, de Rosemary Wells. Vor citi si se vor juca impreuna cu copiii Brandi Bates, fondatoarea Citim Impreuna Romania, si Florin Bican, traducatorul cartii.
  • Sambata, 2 iunie, ora 12:30: lectura-atelier din cartea „Roata, roata prin lumea toata” de Richard Scarry. Evenimentul va fi sustinut de Brandi Bates in colaborare cu Lavinia Braniste, traducatoarea cartii. Mai multe detalii sunt disponibile aici: https://www.facebook.com/events/439863349817151/       

Sper sa alegeti creativ pentru copilul vostru si m-as bucura tare mult sa ma sustineti la primele mele iesiri in public.

Sunt Elena sii va imbratisez cu drag.

 

Sursa pozelor: Arhiva Itsy Bitsy, Bookfest2018, arhiva personala!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.