Tips & triks  – secretele utilizarii periutei vechi de dinti :

 

De cand am inceput lupta cu bacteria mea HP descopar noi si noi idei de a scrie articole despre cum curat eu prin casa si ce produse ma ajuta sa indeplinesc cu succes aceasta activitate.

De multe ori intram in casele prietenilor si ma impresiona curatenia si ordinea. Mereu m-am intrebat cum reusesc. Ei bine cred ca totul straluceste datorita atentiei catre micile detalii care fac cu adevarat diferenta dintr-o casa curata si o casa care straluceste si te simti confortabil.periutele vechi de dinti

 

Ok prieteni dragi, zilele trecute eram in bucatarie si curatam bateria de la chiuveta cu periuta de dinti si mi-am zis hai sa fac un articol despre cum si unde utilizez periutele de dinti, poate se inspira si alte mamici:

 

Bucataria straluceste si  datorita periutei de dinti:

In bucatarie sunt numeroase zonele unde eu folosesc periuta de dinti impreuna cu un produs corespunzator:

  • intre butoanele hotei, la butoanele aragazului, la bateria de la chiuvata cand ridic manerul pentru a curge apa se formeaza o linie de calcar si mizerie, mai folosesc la chederul frigiderului, chederul masinii de spalat, la intarsia mobilierului de bucatarie in colturi, la scurgatorul de vase in locul unde pun tacamurile la scurs si nu in ultimul rand la curatarea diferitelor ustensile si echipamente, site, mixer, blender, spargatorul de nuci si samburi, usturoi etc.
  • Chederele de la frigider si masina de spalat
  • hota

Baia si periuta de dinti

  • in baie sunt mai putine zonele, folosesc periuta in special la bateria de chiuveta si palaria de la dus, la suportul dispenserul pentru sapunul lichid, la baza vasului de toaleta precum si in spatele bazinului de apa, la imbinarea tuturor accesoriilor si mobilierului de baie acolo unde s-a izolat cu silicon si uneori se formeaza mucigaiul.
  • baterie baie 2

Living, dining, holuri si periuta de dinti

 

  • ramele foto se curata mai usor de praf, decoratiunile cu modele, telecomenzile casei(TV,DVD,Aer conditionat)
  • coluturile tablourilor,tastatura laptopului sau PC-ului
  • prize, termostate de caldura si intrerupatoare

 

Ideal este ca pentru fiecare zona sa aveti o periuta diferita una pentru baie, una pentru bucatarie, una pentru electrocasnice si electronice, una pentru decoratiuni.

Sper ca ideile mele de a curata anumite obiecte  folosind periutele vechi de dinti va sunt utile recomandati si unui prieten.

Sunt Elena si va imbratisez.

SPOR SI ENERGIE!

 

 

 

 

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.