SLIME, SLIME, SLIME, SLIME, SLIME

Să vă spun mai întâi o scurtă povestioară. Fiica mea mijlocie, Rihanna, adoră atât de mult slime-ul încât și-a făcut canal de YouTube să învețe și pe alții. Înainte de Crăciun a făcut câteva de culoarea roșie, deh în ton cu Sărbătorile, să le dăruiască prietenilor.

Atac de panică cu roșu de slime

Crăciunul l-am petrecut alături de prieteni în prima parte a zilei apoi alături de finii noștri. Am colindat, ne-am jucat, am petrecut frumos. Ajunsi seara acasă, Sarah, fiica cea mică a dorit să doarmă la noi în dormitor, ba chiar ne-a spus că dacă o lăsăm se va duce singură în pat la culcare iar noi putem să ne uităm la film în continuare. Dormea atât de frumos că nu am dus-o în camera ei, a rămas lângă noi.

Dimineața următoare ne-am trezit devreme, nu am aprins lumina ci veioza de pe noptieră și ne-am gâdilat vreo 3 secunde căci apoi am înlemnit văzând în semi-întuneric pată roșie pe pijamaua Sarei fix între picioare, pe pernă, pe mânuțe și pe pilotă.

Jur că, preț de câteva secunde, până am aprins lumina, inima îmi sărea din piept și îmi simțeam pulsul în gât, instant am avut transpirație rece pe coloană. M-am liniștit când am văzut că era doar slime și fata e bine.

Acum, ce fac cu pijamaua și lenjeria de pat. Să le arunc?

Nu vă spun ce ceartă s-a iscat între fete căci Rihanna urma în acea zi să daruiască slime-urile roșii prietenilor săi. Și uite cum am asistat la o scenă fix ca anul trecut despre care am  povestit aici. De data asta nu s-a mai spus “dă-mi slime-ul, proasto” dar tot cu țipete s-a lăsat. S-au împăcat într-un târziu, mai ales când le-am pus pe amândouă să curețe alături de mine.

Cum am reușit să curăț SLIME de pe haine și lenjeria de pat?

Am zis mai întâi să curăț local apoi bag la mașină. Bine, bine, dar cum să curăț, cu ce? Am încercat cu mâna căci se întărise, cu un burete, apoi am vrut să râcâî cu lama de cuțit sau cutter. Nop, nu a mers.

Ultima încercare înainte de a renunța a fost cu sârma de vase și peria de covoare. So, sub jetul de apa rece, nu cald, nu căliu, rece am udat bine toată zona și am frecat mai întâi cu sârma de vase apoi cu peria de covoare iar ca detergent am folosit cel lichid.

 

Sper să nu treceți prin experiența mea dar, dacă nu știți despre slime rețete sau cum se curață, da-ți un semn și vă povestesc!

Sunt Elena și vă îmbrățișez cu drag!

Spor și energieee…(fără atacuri de panică)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.