Copiii m-au ajutat cu bucurie la aranjarea mesei de Crăciun!

Sunt momente când aud prin casă: mami, eu am gătit, zice Alessandro. Mai stau 5 minute, pune-o pe Rihanna să așeze masa. Dar, de ce eu? se aude din camera de alături. Să facă Sarah. Uite așa începe balamucul.

Sunt momente când niciunul din cei trei copii nu au chef să așeze masa și caută câte o scuză. Sunt așa de creativi când vin cu argumente că îmi vine să îi pupăcesc non-stop.

Sunt și momente când copiii vin singuri cu tot drag și gătim împreună și așezam masa împreună.

Avem rutine când fiecare știe ce are de făcut în casă ,am scris despre asta în articolul Mami explică copiii se implică dar, astăzi scriu despre cum am aranjat masa de Crăciun.

În video de mai jos am povestit pentru un post Tv cum am aranjat eu pas cu pas masa de Crăciun refolosind unele decorațiuni din anii trecuți. Am ținut cont de cromatică și de elemente specifice Sărbătorilor de iarnă. Poziționarea farfuriei suport, șervetelor, a tacâmurilor în funcție de meniul ales și nu în ultimul rând a paharelor.

Sper să vă inspire și cu puțină imaginație să creați decoruri frumușele pentru mesele festive de la voi din familie astfel încât să îi surprindeți plăcut atât pe membrii familiei cât și pe invitați.

Sunt Elena și vă îmbrățișez cu drag! Dacă vă place ceea ce postez apreciați munca mea cu un like-share și subscribe pe canalul de YouTube sau Instagram. Sunt și pe Facebook  cu același nume, dar asta știți deja!

Sărbători cu bucurie!

Helenita!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.