Arhiva personala

 

Baia. Debarasare și organizare!

Săptămâna aceasta continuăm debarasarea casei, în tihnă, cu baia.

Avem la dispoziție 7 zile în care ne vom debarasa pe rând de tot ce nu ne mai face plăcere de la prosoape pătate, periuțe de dinți ce au depășit cele 3 luni recomandate, la produse de curățenie sau cosmetice poate cu termen expirat. Uite ce avem de debarasat:

  • produse cosmetice expirate( inclusiv mostre )
  • prosoape rupte sau pătate,

  • lotiuni de corp sau spay-uri de tot felul care nu ne mai plac sau s-au terminat.
  • parfumuri și medicamente expirate(în cazul în care le țineți în baie)
  • produse de curățenie de sub chiuvetă

Este, cred, cea mai usoară încăpere de debarasat dintre toate. Asta până vom ajunge la jucării! Până data viitoare las aici lista Cassandrei de “declutter” in baie:

 

Cel mai greu este să renunți la diverse parfumuri. La cele pe care ai dat o grămadă de bani sau produse cosmetice ce le-ai cumpărat pentru că ai citit în revista aia de glam și sunt în trend și pe care tu nu le-ai folosit dar le ții că, poate cine știe, într-o bună zi te lovește înspirația!

Adevărul este că avem multe lucruri și muncim mult să le ordonăm sau curățăm. Tot ceea ce postez acum este mai întâi pentru mine, să mă motivez.Testez tot felul de provocări pentru că am ajuns la maturitatea(zic eu) în care vreau să mă bucur de viață, nu de lucruri.

 

Hug my Home challenge este despre cum poți ordona, debarasa, organiza și curăța casa simplu și rapid, este despre cum înveți să te iubești apoi cum să iubești ceea ce ai. Este despre timp și ceea ce facem pentru a ne fi destul.

Tu cum te organizezi? Cum iți organizezi casa? Cum îți organizezi timpul?

Dacă și tu îți iubesti casa la fel de mult cum mi-o iubesc și eu, dacă – Hug my home– ți se pare un proiect bun de aplicat și la tine în casă, te invit să mi te alături aici sau pe Facebook si YouTube.

Sunt Elena și te îmbrățișez cu drag!

Spor și energieee…

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.