Raluca, Sofia si echipa

 

RALUCA BADITA, SONIA STAVARU si echipa!

E binecuvantata fata asta zau!  Raluca are ingerul ei pazitor!

A avut o dorinta si nu s-a lasat pana nu a indeplinit-o! Raluca Badita o cheama, creatoarea celului mai bun Cocktail de Viata si e din Craiova. Candva, in martie a visat, in Mai si-a postat timid si neincrezatoare dorinta pe facebook. Imediat s-au aliniat planetele si au deschis calea numeroaselor donatii catre Casa de copii speciali din oras.

 

“Jur să folosesc puterea online pentru a răspândi bunătatea în lume !

este un juramant rostit de Gáspár György (psiholog clinician şi psihoterapeut relaţional) cum bine zice si Daddycool.ro, juramant auzit la Social Media for Parents insa ea, Raluca, nu l-a auzit dar pentru ea, online-ul a avut efecte pozitive, efecte fantastice ce au luat-o prin surprindere.

Si-a dorit ca niste copii abandonati si cu nevoi speciale sa se simta iubiti, sa aiba parte de 1 zi in care sa rada, sa stranga in brate pe o ea care ar fi putut sa le fie mama sau un el care le-ar fi putut fi tata!

Eu nu am capacitatea de a scrie despre copii aia nenorociti de destin dar Raluca (Sonia nu te-am uitat) caci despre ea scriu, Raluca a simtit ca iubirea ei de mama, de om, poate sa o imparta neconditionat si acelor sufletele.

Imi scria aseara pe mess ” Elenoo tu mi-ai purtat noroc! Daca ai sti Eleno cate pachete am primit, am terasa plina si am primit si banuti iar Ana si Lavinia mi-au facut cea mai mare surpriza ajutandu-ma cu sponsori “

Fericirea ei mi-a transmis-o si mie la 12 noaptea dupa ce intinsese ultima serie de rufe! Sa ne intelegem(cum zice prietena mea de la Cluj, Mirabela), Raluca era fericita nu pentru ea, nu pentru familia ei ci pentru niste suflete nevinovate.

Nu stiu sa scriu dulcegarii sau descrieri jurnalistice, nu stiu sa iau interviu sau sa scriu despre o persoana astfel incat sa dea bine ca sa fac rating, like-uri sau cum s-o mai zice, am si greseli gramaticale dar scriu despre fata asta pentru ca m-a impresionat atat de tare ca am vrut sa stie tot internetul sau macar cei ce ma urmaresc pe blog pentru a inspira si determina si pe altii sa ii urmeze exemplul! Atat!

Sa zugravim, prin solidaritate, casa acestor copii speciali!

Macar atat!

Evenimentul Ralucai a fost magic, aveti poze mai jos! Acesti copii au fost fericiti pentru cateva ore datorita determinarii Ralucai, Soniei, familiilor lor si echipei din Craiova.

Felicitari dragilor! Ati reusit!

Nu se vor opri aici, vor sa le zugraveasca si dormitoarele, sa faca o curatenie generala si sa pregateasca “casa” pentru Sarbatorile de iarna! Hai sa ajutam si noi, cat de putin!

Raluca, Sonia va imbratisez! Cu drag Elena

 

8 COMMENTS

  1. M-ai lasat fara cuvinte! Am promis ca aceasta zi sa se repete. Patru August este ziua mea si a lor. Anul viitor vreau sa sarbatorim fix la fel, dar cu tort!
    Multumesc, om frumos!

  2. Mi-au dat lacrimile citind rândurile tale! Mulțumim din suflet!! E minunat să dăruiești! E minunat să împarți iubire!

    • Eu nu am facut mare lucru. Fetele astea doua s-au ambitionat si au facut o mana de copii speciali fericiti pentru cateva ore!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.