Ce cadou de cununie se mai poarta in 2018?

Cand spui cununie te gandesti ce frumos, doi tineri isi leaga destinele, vai ce romantic….asta pentru 5,4,3,2,1 secunde cat dureaza hormonul fericirii. Urmeza acel declic si se instaureaza panica. Aoleu, ce cadou sa iau, cu ce ma imbrac, cu cine merg, merg doar cu sotul sau iau si copiii, iau flori in buchet sau ghiveci cu flori sa il aiba si dupa cununie? Daca iau ghiveci cum il tine sau cum le va tine mireasa? Framantari…

Sa revenim la  DIY-cadoul de cununie in 2018!

Ce am facut eu: suna Eleno pe mama miresei vezi ce i-ar trebui sau ce ii place ca de, e mama-sa si stie mai bine, nu? Mama-sa m-a lamurit, au de toate.

Na! Si eu ce fac acum?

Fiica-mea Rihanna imi zice mami ni s-a terminat mierea si vreau sa fac o prajitura…Ehee, m-a lovit inspiratia! Pun bani in plic si un mic cadou-simbol, doar nu dau asa plicul ca”Gheorghe”(no offence cititorilor mei cu numele asta)! Sursa: arhiva personala

Tot a trebuit sa ies din casa pentru cumparaturile de saptamana. Am adaugat pe lista un borcan de miere pentru miri dar, parca e prea siropos, nu-i asa, si viata, adicatelea casatoria, nu e doar “miere, pai nu? Asa am adaugat si un borcan cu muraturi. Cand e prea dulce mai ia si o acreala sa nu sa ti se aplece, zic!

Hai, zi tu ca ideea mea trasnita nu e misto? Pe langa toate astea mi-am amintit si de borcanul nostru cu amintiri si le-am luat si lor unul.

Bun, am luat mierea, borcanele si un suport tip ladita vintage, ca nu voiam sa duc in punga borcanasele. Muraturi aveam acasa facute de noi! Ma pregatesc eu de DIY micul proiect si apare mama: fata, tu esti nebuna cum sa dai asa ceva, de lista de cadouri la magazinul x nu ai auzit, un fier de calcat, un aspirator ceva? Ba da, mama stiu de magazinele cu lista de cadouri dar, au de toate nu auzi?

Uite cum am facut eu micul proiect DIY Cadou de cununie!

Pentru acest cadou ai nevoie de :

  • 3 borcane(din Pepco 4 lei iar cel mare 6 lei)
  • o ladita vintage alba(Pepco 14 lei)
  • etichete(Aliexpress- le aveam)
  • marker
  • folie tranparenta(ceolofan de florarie 2 lei)
  • miere si muraturi(depinde de alegeri eu am ales bio la 80kg)

Cost total aproximativ 50 lei(cantitatile de miere si muraturi sunt simbolice, da) efectul, MEMORABIL!

Efectul cadoului hmm, multi mi-au spus ca la asa traznaie nu s-au gandit, ba ca sunt sarita de pe fix dar, asa e stilul meu imi place sa fiu altfel!

Le-a placut sau nu….sigur ma vor tine minte.

Daca si tu esti in pana de idei sau vrei sa fii altfel cand faci un cadou indedit tinerilor miri testeaza ideea mea! Gata, a trecut Pastele si a inceput sezonul nuntilor.

Daca cunosti pe cineva care merge la cununie si cauta un cadou out of the box, trimite-i acest articol! Garantez 100% ca nu va trece neobservat cadoul si in timp mirii isi vor aminti cu zambetul pe buze de ineditul cadou primit la cununie!

Sunt Elena si te imbratisez cu drag!

Spor si energie!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.