paine de casa graham

Dragele mele,

in familia mea mixta, romano-portugheza, gatim doar romaneste….

Glumesc normal! 🙂

Adevarul este ca, fiind un neam de latini, ne place sa gatim si daca mai e si rapid si gustos e excelent. In acest blog am pus un buton in care voi posta ce preparam noi in functie de mood(chef), de buget si de ce a ramas la masa precedenta. Suntem creativi si ..mancaciosi!

Pofta mare

Uite aici (pentru 5 persoane)reteta de :

Ton cu mix de fasole si paine de casa!

  • 1 Ceapa taiata marunt, foarte marunt
  • 1 Conserva fasole alba cu negru(blak eye pea)400gr
  • 1 Conserva fasole rosie 400gr
  • 1 Conserva fasole mare alba
  • 3 Conserve cu ton in ulei
  • Ulei de masline si otet ( dupa gust, dupa preferinta)
  • 2 oua fierte( tari)

– se fierbe fasolea 10 minute, se scurge de apa, se amesteca apoi in propria farfurie cu ceapa taiata marunt, bucatele de ou, sare, piper, ulei si otet dupa preferinta apoi adaugam ton cat doreste fiecare…

That’s all for now  folks!

img_20160113_12505520160125_203207

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.