Dorothy si Vrajitorul din Oz

Povestea lui Dorothy mi-a dat avant si curaj sa pot!

 

“Mami, mami am primit un cadou de la Boomerang TV”

-Aaa??

-Cand vii ca bunica nu ne lasa sa deschidem cadoul pana nu vii tu!

Dupa 5 minute….

-Haide mami vino odata ca scrie pe eticheta ca e ceva despre Dorothy si Vrajitorul din Oz filmul care ne uitam noi seara la 8.30 si mami e ceva ce trebuie sa facem impreuna!

Hai mai mami !
Uite!!!!

Si imi trimit poza de mai jos:

Asta se intampla Vineri seara.

Ajung destul de tarziu si desfacem noi, curiosi cu totii, minunatul cadou de la Boomerang TV. Am descoperit un cufar cu praf magic de culoare rosie, cartea Vrajitorul din Oz si o solutie speciala ca praful magic sa se reverse peste pantofiorii fetelor din proiectul ce avea sa urmeze in urmatoarea zi.

Bun, cum s-a desfasurat toata aventura noastra inspirati de Dorothy?

In dimineata urmatoare fetele nici bine nu s-au trezit si in loc de buna dimineata mami, amandoua ma intreaba: mami, mami cand punem praf magic peste pantofiori?

-Haide mami, hai acum!…bine, fie!

Si am inceput magia:

Dorothy si Vrajitorul din Oz

In timp ce mesteream noi trei Rihanna ma intreaba: dar mami tu stii povestea?

Eu, vrand sa impresionez copilul, sigur ca o stiu, e cu Dorothy, cu vrajitorul, uraganul…

Nu mai mami, nu stii nimic, acum e cu proiectii cu aventura lui Dorothy si a prietenilor sai, am vazut noi la Boomerang ca a inceput acum pe 16 octombrie.

-Sa-ti povestesc:

-Ba nu, zice Sarah, ii zic eu lui mami! Ba nu, ca esti mica si nu stii sa explici, adauga Rihanna!

Pe rand fetelor sau cand uita una completeaza cealalta bine? OK…

Si incep:

Uite mami, Dorothy e personajul principal da?Asa. Dorothy si Toto catelusul ei erau in casa din Kansas a unchiului si matusii  si deoadata a inceput un vant puternic de a ras tot iar casa ei a luat-o pe sus si s-a invartit si s-a invartit apoi vantul s-a potolit si a cazut uite asa(si da cu palma de masa) zbag…direct pe vrajitoarea ce rea in Taramul de basm a lui Oz.

Si…mami, acolo,  Dorothy ii intalneste pe Sperie -Ciori, omul facut din paie care isi dorea sa aiba si el putin creier, Leul cel Las, care dorea sa devina si el un leu curajos si Omul Tinichea care isi dorea ca si la el in piept sa bata o inima la fel ca la toti oamenii normali.

Si ca sa li se indeplineasca dorintele trebuie sa ajunga la Vrajitor in Orasul Smaraldelor.

-Mami, esti atenta?

Da mami sunt atenta doar ca praful asta magic ma trimite cu gandul exact in poveste!

Continuam: Dorothy si prietenii au plecat sa il gaseasca pe Vrajitorul din Oz si trec prin foarte multe intamplari si pana la urma reusesc sa il gaseasca si au fost dezamagiti cand au aflat ca de fapt era un mincinos si Vrajitorul nu exista.

Dar stai linistita mami ca au reusit sa se intoarca cu bine acasa in Kasas datorita unei vrajitoare bune de la Miazazi, Glindei.

A stai ca uitasem sa zic, inainte sa afle ca Vrajitorul e un mincinos i-a pus pe Dorothy si prietenii ei la mai multe incercari si le-au trecut cu bine datorita curajului si calitatilor lor.

Hai mai mami, chiar nu stii toate intamplarile. Data viitoare te uiti impreuna cu noi la 8.30 pe Boomerang. Te anunt eu ca sa stii da?

-Bine Rihanna, pana atunci imi faci un desen sa imi imaginez si eu cum e povestea? Desigur mami, am deja unul facut ti-l daruiesc si …iti spun eu povestea dinnou sa o intelegi..bine?

Bine fiica mea!

-Te iubesc mami! zice Rihanna. Si eu, adauga Sarah!

-Iar eu pe voi, pe toti!

Ps. Curajul lui Dorothy de a infrunta toate pericolele si obstacolele, asa cum mi le-a povestit fiica mea mi-au dat mai mult curaj si incredere in calitatile mele sa pot merge mai departe!

Toate pozele sunt din arhiva personala!

Sunt Elena si va imbratisez cu drag!

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.